Dags för skaldjurskväll på Valbo Värdshus
15/2, 2016 kl. 21:55Fredagen den 4 mars är det åter dags för den uppskattade skaldjursbuffén med bl.a havskräftor från Grebbestad på Valbo Värdshus
– Konceptet uppskattades av gourmander från hela regionen så därför fortsätter vi med våra populära teman, hälsar ägaren Hasse Dorsén som med sin fru Susann även driver det intilliggande Hotell Ramudden.
– Vi satsar alltid på att bjuda på en en riktig smakupplevelse och den här var mycket uppskattad senast, så jag törs lova att det blir en riktig höjdare för alla älskare av seafood, säger Hasse.
Tidigare temakvällar har varit mycket uppskattade och fullbokade med teman som Fransk buffé och Viltbuffé. Det är alltid på fredagar efter löningshelg och flera kulinariska överraskningar utlovas i framtiden.
Valbo Värdshus på Valbovägen 179 är beläget mellan Hotell Ramudden och Nybo handelsgård i Valbo. Det är en gourmetrestaurang av hög klass där gästerna kan njuta av en exklusiv men prisvärd meny. Hemlagad lunch serveras tisdag till fredag och restaurangen är öppen kvällstid onsdag till söndag. Dessutom erbjuder man en konferens- och festvåning för minnesstunder, fester och bröllop.
Officiellt har restaurangen öppet till kl. 22.30 kvällstid men mottot är enkelt;
– Så länge våra gäster äter, dricker och trivs är dörren öppen, hälsar Hasse.
Denna artikel är publicerad på Sverigemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!