Sveriges populäraste och folkkäraste dansband Lasse Stefanz, Black Jack, Donnez, Perikles, Danne Stråhed, Dynamo och Thomas Deutgen beger sig ut på sommarkonsertsturné tillsammans med ”Folkparksfesten” runt om i landet! Premiär blir det på Bryggan i Karlsborg den 17 juli och turnén gästar 6 orter; Båstad, Karlskoga, Kalmar, Hedemora, Mariestad med final i Huskvarna den 18 augusti 2021(Se alla datum och artister nedan).

Folkparsfesten bjuder på fullmatade kvällar i sommar när Sveriges största dansband spelar upp för sittande publik med ett till två band varje kväll. Njut av musiken, lokala maten och drycker i ett soligt Sverige som vägrar bjuda upp till sista dansen. På varje ort finns lokala krögare och här serveras mat och dryck.

Dansbandskulturen är alltjämt stark i Sverige, pandemin till trots. Ett normalt år arrangeras över 9 000 danser och mer än tre miljoner svenskar går på dans varje år!

-    Det pandemin visat är att dansbandsmusiken är otroligt stark. På sociala medier streamas dansbandsmusiken som aldrig förr och längtan efter att höra låtarna och se banden live är stort och även om det inte är tillåtet att dansa kan en hungrig publik i landet serveras dansbandseliten, säger arrangören och hela Sveriges dansbandsexpert Thomas Deutgen.

Biljetterna till ”Folkparksfesten” släpps tisdag den 23 juni via www.tiscketmaster.se
Evenemangen öppnar upp kl:17.00 med konsertstart 19.00.

Lasse Stefanz, med över 50 år på vägarna är de ohotade dansbandskungar. Donnez, gör succé i sociala medier med över 3,5 miljoner streams på (Spotify). Black Jack, odödligt band efter eviga hitlåten Inget stoppar oss nu.
Larz-Kristerz, hjältarna från Älvdalen som bjuder på 70-talsretro i 2020-års kostym. Perikles, tunggung från Skåne där bandet i 40 år undrat: Var ska vi sova i natt.

Press: www.werecki.com

Folkparksfesten 2021:

Karlsborg, Bryggan
Lördag 17 juli, Donnez
Söndag 18 juli, Black Jack och Perikles
Måndag 19 juli, Lasse Stefanz

Båstad, Grevieparken
Fredag 30 juli, Danne Stråhed & Dynamo
Lördag 31 juli, Donnez
Söndag 1 aug, Black Jack & Larz-Kristerz

Kalmar, Fredriksskans Arena
Söndag 1 aug, Lasse Stefanz
Måndag 2 aug, Donnez
Tisdag 3 aug, Black Jack & Larz-Kristerz
Onsdag 4 aug, Perikles

Hedemora, Hedemoraparken
Fredag 6 aug, Black Jack & Larz-Kristerz

Mariestad, Karlsholme Folkets Park
Torsdag 12 aug, Donnez
Fredag 13 aug, Lasse Stefanz
Lördag 14 aug, Black Jack & Perikles

Huskvarna, Folkets Park
Söndag 15 aug, Lasse Stefanz
Måndag 16 aug, Black Jack & Larz-Kristerz
Tisdag 17 aug, Donnez
Onsdag 18 aug, Perikles

FOLKPARKSFESTEN

PR: Presskontakt och intervju-förfrågningar kontakta Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com  Werecki promotion Company