Få har på senare år så tydligt trotsat jantelagen och människors invanda uppfattning i Gävle om vad som fungerar. Att ta en nöljeskrog till en lokalort som Gävle, kan det verkligen lyckas? Henrik Sundström som efter många år på scener utomlands, i Stockholm och i Göteborg, tog pick och pack till hembygden och startade Hits For You hade visionen klar, och med den passionerade övertygelsen att det skulle lyckas har de nu i 10 års tid drivit sitt krogkoncept och gjort Hits For You till en av Gävles mest framgångsrika krogar.

När Henrik gästar Gävle Business Podden tar han oss med på sin karriär, en resa från barndomen i Sandviken, vi får höra om drivkraften att kväll efter kväll glädja människor, ta dem ur vardagens slit till en värld av sång, dans och glitter. Henrik visar prov på sina imitationer, han bjuder på sång och spex men berättar också varför han föredrar lugnet hemma i huset vid Storsjön och varför han är helnykterist. 

Podden besöks även av Birgit Elonen, Företagarna i Gävle som presenterar finalisterna till Årets Företagare i Gävle 2023. Birgit bjuder också in till Eldklotetgalan den 21/4.

Till sist korar Linnea & Anders som vanligt en lokal företagare till Gävles värsting. Denna gång är det Gävles GRÖNASTE företag!