Lyckad och trivsam säsongspremiär på Axmar brygga

Lyckad och trivsam säsongspremiär på Axmar Brygga

7/4 kl. 20:15

Lördagen den 4 april öppnade Axmar Brygga upp dörrarna med säsongspremiär inför våren. Intresset var stort och visst fanns det ett uppdämt behov av att träffas och äta god mat i den stora inbjudande restaurangmiljön med Jungfrukustens kanske vackraste utsikt.

– Verkligen stort tack alla gäster för i helgen, hälsar köksmästare Leif Klövstedt. Vilken strålande start vi fick tillsammans!
En av årets uppskattade nyheter på vårmenyn var den eldade pilgrimsmusslan med ostronemulsion, krispig bläckfisk, äpple, salladslök och slutligen lite alger. En riktig havsmacka, som köksmästaren uttrycker det.

Gästerna kom i en jämn ström och eftersom det var placering vid vartannat bord så blev det mycket välfyllt i hela restaurangen. Ute på husbilsparkeringen rullade det in åtskilliga ekipage från både när och fjärran.
– Nu laddar vi för påsken hälsar Leif. Då öppnar vi upp långfredag, påskafton och påskdagen. Borden står fortfarande mer glest som i helgen och våra vänner med husbil erbjuds även möjlighet att om de önskar äta restauranglagad mat i husbilen så levererar vi naturligtvis det. Detsamma gäller våra stugvänner i närområdet, varmt välkomna att hämta er mat på restaurangen om ni vill njuta i lugn och ro i hemmet.

För mer information se vår hemsida https://axmarbrygga.se

Denna artikel är publicerad på Sverigemagasinet via Yodo News.

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Samarbetar och driver i dagsläget Axmar Brygga tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är tills störs...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer