Nu på fredag den 26 februari kl.19.00 är det premiär för ”Live Hemma hos Di Leva". Det kommer att bli en helt underbar exklusiv hemma hos-konsert från första parkett direkt från Thomas Di Levas vardagsrum och det ska bjudas på mycket musik, kärlek och några av de största hitsen samt en och annan överraskning, allt i en exklusiv hemmamysversion hos en av Sveriges folkkäraste artister!

- Låt oss mötas, denna gången live hemma hos mig i en nära konsert direkt från mitt vardagsrum till ert vardagsrum, det kommer att bli mina favoritlåtar i underbara hemmamysversioner. Rymdkram, Thomas.

Biljetterna till "Live hemma hos Di Leva" är släppta via (Voyd): https://www.voyd.se/creators/di-leva med premiär fredag den 26 februari kl:19:00.

Se trailern inför sändningen via (YouTube): Klicka här....

Thomas Di Leva är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon av hans otaliga radiohits och popklassiker? Hans tidlösa texter tar med enkla ord upp djupa frågeställningar, och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.


WERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

www.werecki.com