Urin i resturangens nötter
25/3, 2008 kl. 16:16I en undersökning i London för ett antal år sedan hittades urin från inte mindre än sex personer.
Den hygieniska aspekten vid hantering av livsmedel ökar allt mer, trots detta är det helt okej att servera nötter i baren, ibland direkt ifrån en spann på golvet.
”Det är heller inte ovanligt att samma nötter som en gång serverats men inte konsumerats åker tillbaks i spannen igen” säger Helene Svensson, VD på Nutrinacks Sverige AB.
Av den anledningen har en ny svensk innovation kommit ut på marknaden, nämligen en liten bordsautomat för hygieniskt förpackade snacks.
Under tre års tid har Nutrinacks arbetat på att få fram en liten bordsautomat, helt utan el, och vintern 2008 stod den slutliga versionen äntligen färdig.
Automaterna ställs ut direkt vid bordet, och kunden kan själv förse sig med nötter, som är förpackade i en plastförpackning med tätförslutna lock. Allt för att minimera den snuskiga hanteringen av snacks som ofta förekommer i offentliga miljöer. Automaterna fylls på varje vecka vilket garanterar att nötterna alltid är färska och av högsta kvalitet.
Nutrinacks finns redan på flera orter i Sverige och nu har turen kommit till Gävle och Gästrikland. Automaterna kommer bla. att finnas på alla Gefle IF:s allsvenska hemmamatcher, i alla öltält på Gävle Cityfest och efterfrågan från restaurangbranschen är enorm trots att de första automaterna inte kommer att finnas ute på marknaden förens i mitten på April!
För ytterligare information kontakta gärna Mikael Litzell, Nutrinacks Gästrikland via mikael.litzell@nutrinacks.com eller 070 – 655 32 80
Denna artikel är publicerad på Sverigemagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!