Från idé till verklighet på nolltid

Plastkort.nu, Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa plastkort, presenterar nu ett innovativt sätt att skapa dina egna plastkortdesigner. Genom att utnyttja kraften i Canva, den populära online-designplattformen, kan du nu enkelt förvandla dina idéer till verklighet.

"Vi ville göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att skapa exakt de plastkort de drömmer om," säger Johan Lindberg, grundare av Plastkort.nu. "Med Canva får alla möjlighet att vara designer för en dag, utan att behöva års erfarenhet eller dyra programvaror."

Så här fungerar det

  1. Besök Plastkort.nu och klicka på "Skapa din design"
  2. Välj en färdig mall eller börja från scratch
  3. Använd Canvas intuitiva verktyg för att anpassa din design
  4. Ladda upp din färdiga design direkt till Plastkort.nu för produktion

"Det bästa är flexibiliteten," tillägger Lindberg. "Oavsett om du vill skapa professionella plastkort, färgglada medlemskort eller unika presentkort, har du alla verktyg du behöver precis vid fingertopparna."

Fördelar med att använda Canva för din plastkortdesign:

  • Tusentals mallar och designelement att välja mellan
  • Användarvänligt gränssnitt - perfekt även för nybörjare
  • Möjlighet att samarbeta med teammedlemmar i realtid
  • Kostnadsfritt att använda, med alternativ för premiumfunktioner
  • Direkt integration med Plastkort.nu för smidig beställning


Kvalitet och service i fokus

Medan Canva ger dig verktygen för att skapa din perfekta design, står Plastkort.nu för kvaliteten i det slutliga resultatet. Med över 10 års erfarenhet i branschen och den senaste tryckteknikenm garanterar vi att dina plastkort blir precis så imponerande som du föreställt dig.

"Vi är stolta över att kunna erbjuda denna kreativa frihet till våra kunder, samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet på slutprodukten," avslutar Lindberg. "Det är verkligen det bästa av två världar."

Redo att börja skapa dina egna unika plastkort? Besök www.plastkort.nu idag och upptäck hur enkelt det kan vara att ge liv åt dina idéer!

För mer information, kontakta:
Johan Lindberg 
Grundare, Plastkort.nu
info@plastkort.nu
010-188 97 55

Om Plastkort.nu: Plastkort.nu är Sveriges ledande leverantör av skräddarsydda plastkortlösningar. Med fokus på kvalitet, innovation och kundservice har vi hjälpt tusentals företag och organisationer att skapa minnesvärda och effektiva plastkort sedan 2013.